Wednesday, December 27, 2017

Planning 101: Winactie Diana Leeflang x Kruidvat


Inmiddels zijn we al op de helft van mijn spoedcursus in plannen! Ik had beloofd dat ik een winactie zou hebben zodra mijn cursus was afgelopen. Echter hebben we nog een paar lessen te gaan en is 2018 ongeduldig op ons aan het wachten. Gezien de prijs een planner is voor 2018, heb ik besloten de winactie nu te houden, zodat het nog net op tijd verzonden kan worden naar de winnaar!

De planner die je kan winnen is de exclusieve Diana Leeflang x Kruidvat 'Get Things Done' planner, die inmiddels uitverkocht is. Een paar maanden terug spotte ik deze planner op Instagram en ik was op slag verliefd.

Ik had alleen geen flauw idee dat de Kruidvat zo een leuke lijn met stationery verkocht. Koppig als ik ben had ik er alle vertrouwen in dat ik er 1 op de kop zou tikken, ondanks dat de planners een maand ervoor al als warme broodjes over de toonbank waren gegaan.Maar dankzij de magie van positief denken en de wet van aantrekkingskracht (hihi...) is het mij gelukt om niet 1 maar 2 van deze planners te scoren! Ik heb natuurlijk niks aan 2 identieke planners, dus bewaarde ik 1 om ooit weg te geven. En de tijd daarvoor is nu!

Wil je nou ook kans maken om deze beauty binnenkort in jouw handen te houden? Ga dan naar mijn Instagram 'pinknraw' voor de spelregels! De actie loopt tot a.s. vrijdag 29 december 2017 om 12:00 CET en staat open voor lezers met een Nederlands adres.

Lobi,


Sefanja Rubina

Foto's van disfordazzle @Instagram