Monday, December 18, 2017

Plan met mij week #49 & #50: Winter of herfst?


Pfoe, het jaar zit er alweer bijna op! En ik heb al in geen eeuwen een update gepost lijkt het. Maar vanaf vandaag ben ik weer volop aanwezig. En om weer lekker in mijn ritme te komen heb ik vandaag weer een weekly spread plan met mij post voor jullie samen met een paar spannende updates!


Ik heb de laatste tijd heel weinig aan mijn planners gezeten wat versieren betreft. Ik geloof zelfs dat ik mijn Happy Planner Classic sinds september ongeveer nauwelijks heb aangeraakt! Ondanks mijn inactiviteit blijf ik een planner at heart. Eind oktober heb ik dan ook als een ware junk een heus weekend gespendeerd in Brussel omringd door andere planners, tijdens het eerste Europese planners event PlannerCon Europe 2017 [PCE]. Maar over mijn ervaring vertel ik meer volgend jaar!

Als bezoeker kreeg je een loodzware swagbag (ook wel een goodiebag) om mee te nemen naar huis. Het zat onder andere bomvol stickers en stickerkits van Etsy shops. Ik heb zelf nog nooit stickerkits gekocht of iets via Etsy besteld, dus het leek me mooi moment om met de PCE kits rond te spelen!


Omdat ik toch al eenmaal bezig was heb ik gelijk alle 4 weken van december versierd. Volgende week laat ik de spreads van 18-31 december zien! Volgens het KNMI zou het erg koud worden en sneeuwen in de week van 4-10 december. Ik besloot een koel thema aan te houden versierd rondom een stickervel van Linou's Pots, speciaal ontworpen voor de PCE swag bag.

Omdat mijn Happy Planner Classic [HPC] tot december liep en ik toch al zoveel maanden ervan had verspild, heb ik mijn 2 halfgebruikte HPC's en wat extension pages gecombineerd tot een DIY HPC die tot juli '18 loopt. Vandaar dat ik de datum headers heb moeten aanpassen. Verder heb ik de volgende items gebruikt voor deze spread:

♡ 'Marmer' washi van Heidi Swapp (Magnolia Jane collection)
♡ Lichtblauwe polkadot washi van PCE '17 (gevonden op de swap table!)
♡ Lichtgoud glitter washi van Action
♡ Wit met goud washi van Action
♡ Lichtroze polkadot washi van Action
♡ Druppel stickers van PCE '17 (gevonden op de swap table!)
♡ Ballon sticker van Erin Condren
♡ Watercolor stickers van Linou's Pots


In mijn swag bag trof ik ook een prachtige PlannerCon freebie kit aan van Harriet Wright Designs. Ook al is het natuurlijk allang winter, wilde ik graag met deze stickers aan de slag! Ik gebruikte de volgende items voor deze spread:

♡ Zwarte glitter washi van HEMA
♡ Bruine washi van MT Tape
♡ Roze washi van PCE '17 (gevonden op de swap table)
♡ Stickers van Harriet Wright Designs


Voordat deze post eindigt wil ik nog een leuke update met jullie delen waar ik al een tijdje aan werk. Mijn planner obsessie is in 2015 begonnen en alleen groter geworden, maar tot de dag van vandaag blijf ik rare blikken krijgen wanneer ik vertel dat plannen mijn hobby is. Tegelijkertijd heb ik opgemerkt dat de vraag en interesse naar planners blijft groeien. Echter zie ik dat veel mensen zich ook geen raad weten met het grote aanbod op de markt! Dus ik dacht, weetje even terug naar the basics. Laat me een spoedcursus in plannen opzetten voor iedereen die zich in de planning community wilt begeven of er nieuwsgierig naar is. 

Zorg er dus vooral dat je mijn blog regelmatig bezoekt in deze laatste weken van 2017, want aan het einde van mijn cursus zal ik een mooie planner verloten onder de lezers die ik heb weten aan te steken met de planner bug!

Lobi,