Tuesday, May 2, 2017

Planner update I: Budgeting, work & kitty bomb [NL]


Kan je geloven dat ik al bijna een maand niet heb geblogd? Een goed excuus heb ik niet, want ik geloof dat de meeste zaken gedaan krijgen een kwestie van prioriteiten stellen en tijdsmanagement is. Maar ik kan wel de reden vertellen waarom ik plannen bewust dus niet als een prioriteit heb behandeld de afgelopen maand, in plaats van mijn situatie de schuld te geven!


Het is heel simpel hoor... Het is gewoon omdat ik veel van mijn dagen op werk spendeer en de energie niet kan vinden om na werk nog productief aan de slag te gaan m.b.t. school én bloggen. Ik ben echter wel van plan hier verandering in te brengen, starting today!

Ik heb ook bar weinig geshopt wat stationery betreft, maar dit is alleen maar positief voor mijn portemonnee! Over gesproken, ik heb eindelijk een purpose gevonden voor mijn Heidi Swapp Memory Planner, namelijk om het als mijn budget planner te gebruiken. Meer info hierover volgt eind van de maand. In combinatie met deze planner gebruik ik mijn nieuwe shopping organizer die ik bij de Action heb gescoord voor €0,99.


Tijdens hetzelfde Action bezoek heb ik ook een klein notitieboekje gescoord waarop staat "Enjoy the little things". Ik vocht hard met mezelf om het niet te kopen (Je hebt al zoveel schriften, kom op zeg!), maar gaf toch half toe door tenminste een andere maar te laten liggen ("Don't be afraid to be yourself"). Ik kocht ook wat pastel washi, maar ben vergeten om hier een foto van te nemen!


Ik gebruik dit boekje dagelijks deels als braindump plek en om inspirerende quotes of bijbel verzen in op te schrijven die mij helpen om positief te blijven. 

Lobi,

Tot gauw!

pinkNraw

p.s. Mijn kat is even stationery verslaafd als ik zo te zien, want hij is ALTIJD van de partij wanneer ik een nieuwe haul probeer vast te leggen, hihi...