Thursday, November 12, 2015

I don't fxck with ZP.


Hoi, ik ben er nog hoor. Nee, ik ben mijn Kulturu column niet vergeten. Ja, ik zal binnenkort weer losvlammen met verhaaltjes en brutale opmerkingen. Maar nu heel eventjes nog niet.

p.s. I STILL don't fxcks met zwarte piet en al die ongein. Ik doe niet mee met de mode, ik heb als klein kind al met scheve ogen naar die beledigende karikaturen gekeken. Ik heb ooit een post in het Engels toegewijd aan dit onderwerp, om mijn niet-Nederlands sprekende mede-studenten te informeren over dit belachelijk fenomeen en waarom pro-piet fanaten geen poot hebben om op te staan wat hun argumentatie betreft. Misschien dat ik het binnenkort weer re-upload op deze blog. Misschien ook niet.

Ik ben namelijk een beetje moe van mensen die "geen mening hebben" of te kortzichtig zijn om 1) open te staan voor de argumenten van (passieve) anti-piet demonstranten en 2) ze na alle uitleg van hier tot ginder het NOG STEEDS niet willen snappen. You's a fool. A darn fool I tell you.

Hou op, schei uit. Ga weg. Het heeft geen zin om een discussie met mij te beginnen in de comment section. Seen it, heard it, all. before.

Genieten jullie pro-piet enthousiasten maar van zijn aanwezigheid zolang het nog kan.Odi odi,